make-up

sitter och kollar på smink, blir så himla sugen att beställa, synd bara att man skulle vara pank för tillfället. Men om det skulle råka trilla in några slantar på kontot kan det mycket väl hända att jag slänger iväg en beställning. Allt är otroligt billigt och min sminkväska är i desperat behov av lite förnyelse. Men tills vidare kör jag på med mitt cremerouge, puder och mascara.

I could get oh so used to this

o'hoj pirater! Var ett tag sedan det skrevs något här, men tänka sig, ändå finns det en tapper krigare som kikar in här varje dag, starkt jobbat! Tänkte iallafall att det var dags att uppdatera er/dig om vad som pågår i det helt fabulösa livet of yours truly.
Den senaste veckan har jag lockat fram barnet inom mig i pulkbacken med tjejerna, sett The Social Network (fantastiskt bra, se den!), ätit gott, lyssnat på massa musik och kört bil för första gången. Ni som redan har körkort eller som är mitt uppe i inskaffandet av ett sådant vet väl ungefär hur det känns, eller kändes, då man satt bakom ratten för första gången. Men om man bortser från en mindre kollision med plogkanten så var det ändå en ganska skaplig premiärkörning, om ni frågar mig. Sedan om mina medresenärer håller med mig, det var ju en helt annan sak.
Annars är ju slutspelen i full gång, och som den hockeytok jag är så följs detta slaviskt. Kan hända att jag försummar mina närmaste litegrann, men lyckligtvis handlar det ju bara om några veckor. Tills NHL-slutspelet drar igång i början av April. Då är det samma visa all over again. Fast sen är det faktiskt slut. Och då har de my full attention heeeela sommaren. Så mycket att de kanske till och med börjar längta till hockeysäsongen och dess obligatoriska slutspel. Slutspelsskägg håller jag mig borta ifrån, av ganska naturliga skäl, men annars kör jag på full-on hockeyspirit så det bara sjunger om det. Kan ha hänt att jag drömt om hockey en eller två gånger under de senaste veckorna. Ikväll är det dags för match 7:7 mellan Luleå och Djurgården. Givetvis håller jag på de förstnämnda, och jag hoppas verkligen att det blir en vinst för dem ikväll, dels av det rent själviska skälet att det vore en skön egoboost, då hela gänget där hemma är Djurgårdare och sedan, först och främst, för att Luleå inte varit i en semifinal på tio år, och efter en helt fantastisk säsong tycker jag att grabbarna gjort sig förtjänta av en semifinalplats. Dessutom så kan det bli semifinalernas semifinal: om Luleå vinner ikväll och ärkerivalerna Skellefteå AIK likaså kommer det att bli 7 derbymatcher på raken. Det är vad jag kallar slutspelsspänning.
Nu ska jag återgå till vad jag pysslade med- lyssna på John Mayer och lösa lite korsord. Och eventuellt smida lite planer inför nästa helg med bästa Bea.

RSS 2.0